Advance articular stick
  • Advance articular stick
  • Advance articular stick - tamany stick
  • Advance articular stick - nova imatge

Advance articular stick

3,32 €
Impostos inclosos

Advance Articular Stick és un snack per a gossos de totes les mides que contribueix a la cura diària de les articulacions i els ossos gràcies a l'eficaç combinació de Glucosamina, Condroïtina i Col·lagen, Àcid Hialurònic i Omega 3 i Vitamina K.

Format
Quantitat

  Servei Click&Collect

Recollida a botiga dins l'horari d'atenció al client. Consulteu Servei a domicili

  Atenció al Client

Per whatsapp 689 764 875 o per telèfon 93 865 88 80

  Horari d'Atenció Client

Dimarts-divendres: 9h-13h30 / 17h-20h; Dissabte: 9h-14h; Diumenge i festius: 10h-14h; Dilluns tancat

  Protecció de dades

Cliqueu aquí per a saber informació bàsica sobre protecció de dades

Advance Articular stick ajuda a millorar la mobilitat articular del teu gos, amb resultats visibles en 6 setmanes, gràcies a la seva fórmula exclusiva amb àcid hialurònic i Omega-3 que contribueixen a mantenir les articulacions correctament lubricades i a tornar la mobilitat. A més, contenen col·lagen, condroitina i glucosamina que contribueixen a estimular el metabolisme del cartílag i ajuda a alentir el seu desgast.

Contraindicacions

  • No s'han descrit contraindicacions

Beneficis

  • La Glucosamina, Condroitina i Col·lagen estimulen el metabolisme del cartílag, ajudant a reduir la seva degradació i contribuint així a mantenir la funció articular
  • L’àcid Hialurònic i Omega 3 contribueixen al correcte manteniment del líquid sinovial, essencial per recuperar la mobilitat articular.

Dosis recomanada: 1 stick al dia

Presentacions

  • 155 g ( 7 sticks)

Composició

Carns i subproductes animals (1,5% col·lagen hidrolitzat, 0,1% sulfat de condroïtina, 0,03% àcid hialurònic) cereals, subproductes d'origen vegetal, mol·luscs i crustacis (2,5% glucosamina) olis i greixos (0.45%oli de llinosa).

Aditius nutricionals

Vitamina A 5000 IU, Vitamina D3 500 IU, Vitamina E 40 mg, Sulfat de coure pentahidratat 47 mg. Colorants i conservants .

Components analítics

Proteïna 21%, contingut de greix 5,5%, fibra bruta 1,5%, matèria inorgànica 5,5%, àcids grassos omega3 0,25%, humitat 30%

Més informació:

Pots consultar més informació a la web del fabricant al següent LINK D'ADVANCE

51
5 Elements