Psittacus Fórmula Omega

12,95 €
Impostos inclosos

Psittacus Fórmula Omega es pot subministrar de manera exclusiva o complementària a diverses espècies de psitàcids de talla mitjana o gran. Pinso de màxima apetència i riquesa nutricional, especialment recomanat en etapes on necessiten una major aportació nutricional (lloros joves, amb mancances nutricionals ...), pel seu perfil d'àcids grassos i a les aportacions d'Omega 3 i 6.

Format
Quantitat
Darreres unitats en estoc

  Servei Click&Collect

Recollida a botiga dins l'horari d'atenció al client. Consulteu Servei a domicili

  Atenció al Client

Per whatsapp 689 764 875 o per telèfon 93 865 88 80

  Horari d'Atenció Client

Dimarts-divendres: 9h-13h30 / 17h-20h; Dissabte: 9h-14h; Diumenge i festius: 10h-14h; Dilluns tancat

  Protecció de dades

Cliqueu aquí per a saber informació bàsica sobre protecció de dades

Psittacus Fórmula Omega es pot subministrar de manera exclusiva o complementària a diverses espècies de psitàcids de talla mitjana o gran. Pot ser utilitzat “ad libitum” en els gèneres Ara, Psittacus i Poicephalus. Es recomana utilitzar-lo de manera restringida en aquelles espècies que tendeixin a engreixar dels gèneres Amazona, Cacatua, Psittacula, Eclectus, etc.

Pinso de màxima apetència i riquesa nutricional, especialment recomanat en etapes en què els lloros necessiten una major aportació nutricional (lloros joves, lloros amb mancances nutricionals ...). A més, han estat formulats posant una especial atenció al seu perfil d'àcids grassos i a les aportacions d'Omega 3 i Omega 6.

Format: 800 g

Recomanacions:
  • Està formulat per constituir el 100% de la dieta del lloro.
  • No obstant això, considerem interessant proporcionar diàriament fruites i verdures fresques per donar varietat a la dieta. En aquest cas, us recomanem que el pinso Omega no baixi de 70-80% del total de la mateixa.
  • No és aconsellable afegir cap tipus de suplement vitamínic-mineral a aquells lloros que s'alimentin bàsicament amb el pinso Omega.
  • És convenient renovar el pinso i l'aigua diàriament.
  • Un cop obert, preservar en un lloc fresc i sec dins d'un envàs tancat.
Consum diari:
  • El consum diari oscil·la entre el 5 i 8% del pes de l'animal. Les espècies de mida mitjana (com els lloros grisos) consumeixen al voltant de 25-40g al dia.
Composició:
  • Grans de cereals, productes i subproductes de llavors i fruits oleaginosos, olis vegetals, llavors de lleguminoses, fructosa, ou sencer deshidratat, minerals, llevat de cervesa dessecada, inulina (0,05%)

Additius nutricionals:
  • Barreges de aromatitzants (conté extracte de Yucca schidigera 0,015%); extracte de Rosmarinus officinalis; extracte de flor de Tagetes erecta / Sepiolita / Extractes de origen natural rics en tocoferols, àcid palmitil-6-ascòrbic / Compostos de oligoelements (quelats de ferro, coure, manganès i zinc; iodat de calci anhidre i anàleg hidroxilat de la selenometionina) / Vitamines, provitamines i substàncies químicament definides d'efecte anàleg (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Ac. Pantotènic, Niacina, Ac. Fòlic, biotina, Clorur de colina, B-carotè, Betaïna anhidra)

Anàlisi mitjà:
  • Humitat 7,0%, Proteïna bruta 23,5%, Olis i greixos bruts 14,5%, Fibra bruta 4,1%, Cendra bruta 5,8%

Més informació:
  • Pots consultar la fitxa tècnica a la web del fabricant al següent link de Psittacus

224
1 Article