Psittacus Fórmula alta proteïna

8,95 €
Impostos inclosos

Psittacus Fórmula manteniment alta proteïna està indicat per a espècies que en estat salvatge consumeixen una quantitat important de fruits i llavors de plantes amb un nivell de greix baix o moderat (Amazona, Cacatua, Psittacula, etc.). La seva composició els permet cobrir folgadament les necessitats nutricionals de mascotes i reproductors en les etapes d'inactivitat reproductiva.

Format
Quantitat
Darreres unitats en estoc

  Servei Click&Collect

Recollida a botiga dins l'horari d'atenció al client. Consulteu Servei a domicili

  Atenció al Client

Per whatsapp 689 764 875 o per telèfon 93 865 88 80

  Horari d'Atenció Client

Dimarts-divendres: 9h-13h30 / 17h-20h; Dissabte: 9h-14h; Diumenge i festius: 10h-14h; Dilluns tancat

  Protecció de dades

Cliqueu aquí per a saber informació bàsica sobre protecció de dades

Psittacus Fórmula manteniment alta proteïna està indicat per a espècies que en estat salvatge consumeixen una quantitat important de fruits i llavors de plantes amb un nivell de greix baix o moderat (Amazona, Cacatua, Psittacula, etc.). La seva composició els permet cobrir folgadament les necessitats nutricionals de les mascotes i als reproductors en les etapes d'inactivitat reproductiva.

Format: 800 g

Recomanacions:
 • Està formulat per constituir el 100% de la dieta del lloro fora del període reproductiu.
 • No obstant això, considerem interessant proporcionar diàriament fruites i verdures fresques per donar varietat a la dieta. En aquest cas, us recomanem que Psittacus no baixi del 60% del total de la mateixa.
 • No és aconsellable afegir cap tipus de suplement vitamínic-mineral a aquells lloros que s'alimentin bàsicament amb Psittacus.
 • És convenient renovar el pinso i l'aigua diàriament.
 • Un cop obert, preservar en un lloc fresc i sec dins d'un envàs tancat.
Consum diari:
 • El consum diari oscil·la entre el 5% i el 8% del pes de l'animal. Les espècies de mida mitjana (com les amazones de front blau) consumeixen al voltant de 20-35g al dia.
Composició:
 • Grans de cereals, productes i subproductes de llavors i fruits oleaginosos, llavors de lleguminoses, olis vegetals, productes i subproductes de grans de cereals, fructosa, llevat de cervesa dessecada, minerals, inulina (0,05%).
Additius nutricionals:
 • Barreges de aromatitzants (conté extracte de Yucca schidigera 0,015%), extracte de osmarinus officinalis / Sepiolita / Extractes d'origen natural rics en tocoferols, àcid palmitil-6-ascòrbic / Compostos de oligoelements (quelats de ferro, coure, manganès i zinc; iodat de calci anhidre i anàleg hidroxilat de la selenometionina) / Vitamines, provitaminas i substàncies químicament definides d'efecte anàleg (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, C, Ac. Pantotènic, Niacina, Ac. fòlic,
  Biotina, Clorur de colina, B-carotè, Betaïna anhidra)
Anàlisi mitjà:
 • Humitat 7,0%, Proteïna bruta 21,5%, Olis i greixos bruts 8,0%, Fibra bruta 4,1%, Cendra bruta 5,5%.

Més informació:
 • Pots consultar la fitxa tècnica a la web del fabricant al següent link de Psittacus

220
2 Elements